Cookies help us to provide our services in high quality. By using our services, you agree that we use cookies. For more information see our Privacy Policy.
pewag InternationalProduse Ridicare si ancorare › Programul - peTAG

pewag devine „smart” cu soluția peTAG

Transfer de date simplu prin smartphone cu senzorul peTAG

  • Nu este nevoie de un aparat de citire dedicat
  • Identificare clară de produs direct pe smarphone
  • Access direct la informații importante despre produs
  • Administrare de produs independent de locație și date relevante pentru serviciu


Prezentarea generală a soluției peTAG

peTAG info permite acces gratis la informații relevante despre produs prin intermediul unui smartphone compatibil cu NFC (capacitate, informații despre siguranță, instrucțiuni de utilizare, video.)

peTAG manager este o platformă completă pentru serviciu și administrare, oferind date în timp real pe telefonul dvs. mobil și pe tabletă/calculator. peTAG manager este o aplicație plătită ce completează peTAG info.

Soluția peTAG dezvoltată recent vă pune la dispoziție date importante despre produs și informații (de ex.: capacități, instrucțiuni detaliate de asamblare), oricând aveți nevoie, oferind acces direct de pe telefonul mobil. Tot ce este nevoie este un smartphone standard care să fie compatibil cu NFC pe care s-a instalat sensorul peTAG.

Odată cu instalarea peTAG, toate datele relevante sunt disponibile imediat pe web-ul mobil peTAG (este necesar accesul la Internet).


peTAG manager- beneficii îmbunătățite pentru utilizatorii înregistrați

Operatorii de utilități, precum și funcționarii oficiali care răspund de siguranță și reprezentanții acestora care se înregistrează peTAG pot vizualiza și edita cu ușurință date relevante pe telefonul lor mobil și pe calculator, pentru a se conforma cu legile specifice fiecărei țări legate de echipamentul de lucru.

Beneficii pentru consumatorii finali, comercianți și furnizori de service & mentenanță

Aceasta este soluția de câștig sigur pentru consumatorii finali, operatorii mijloacelor de producție, oficialii responsabili cu siguranța și reprezentanții acestora, furnizori de serviciu și mentenanță și comercianți.
 
Cu peTAG, utilizatorii finali pot accesa online informații specifice despre produs. Având în vedere că anterior auditurile necesitau o căutare obositoare după rapoarte de verificare pe suport de hârtie, acestea sunt acum disponibile imediat, oricând este nevoie de ele, direct pe telefonul mobil și indiferent de locație. În plus, persoanelor responsabile le sunt trimise memento-uri despre programările pentru service și pot să-și desfășoare propriile inspecții utilizând tabele de control.
 
Pentru servicii de mentenanță, administratorul peTAG oferă funcții adiționale care asigură un management concis și inspecție al inventarului specific clientului. O funcție de reamintire a programărilor pentru service, access direct la platforma serviciului și finalizarea inspecțiilor utilizând tabele de control, precum și o compilație directă a rapoartelor de verificare ajută să economisiți timp și bani.
 
Comercianții vor beneficia de soluția inovatoare peTAG: în plus față de accesul direct la informații importante despre producție și certificatele de inspecție furnizate de peTAG info, peTAG manager face ca administrarea datelor să fie și mai ușoară.


Structură transparentă a costurilor și niveluri înalte de securitate a datelor.

peTAG manager nu permite adăugarea și administrarea doar a produselor pewag, ci și a altor produse revelante serviciilor. Prețul se bazează pe numărul obiectelor pentru care programul este dat în folosință.


PeTAG manager garantează cel mai înalt nivel de securitate!

  • Datele sunt găzduite pe un server extern
  • Accesul la date specifice este acordat doar clientului. Acces limitat poate fi acordat furnizorului serviciului de mentenanță în urma autorizării acestuia de către client.
  • Actualizări continue sunt disponibile pentru prevenirea lacunelor de securitate.

  Standard Soluția peTAG
Frecvența de operare a transponderului, în conformitate cu ISO 15693 RFID
13,56 MHz
NFC
13,56 MHz
TAG-mărime ≥ 8 mm ≥ 4 mm
Cititor Aparat de citire dedicat (cititor RFID) Smartphone și Cititor RFID
Transfer de coduri unice pe calculator Prin Bluetooth sau USB Nu necesită transfer dedicat
Access la portal web Doar o singură dată s-a transferat codul pe calculator Access direct rapid prin smartphone sau computer
Informații produs Instrucțiuni de asmablare, fișe tehnice, etc. Pe suport de hârtie sau pe calculator Access digital direct de pe smartphone sau claculator , independent de locație
Documente relevante pentru produs Pe suport de hârtie, îndosariate Documente relevante pentru produs sunt ușor de localizat și pot fi accesate direct de pe smatphone sau de pe calculator.
Administrare date Access separat pentru utilizator și serviciul de mentenanță. Autorizație disponibilă pentru uz comun.