Cookies help us to provide our services in high quality. By using our services, you agree that we use cookies. For more information see our Privacy Policy.
pewag InternationalProduse › Lanturi antiderapante

Lanțuri de zăpadă pewag

pewag va oferă produsul potrivit pentru orice situație. Având ambiția de a inova, noi, cei de la pewag, proiectăm lanțuri antiderapante si lanturi forestiere care garantează cea mai inalta siguranță și confort maxim în orice situație de drum greu sau drumuri acoperite cu zapada si gheata.
 

Lanțurile antiderapante si forestiere pewag pot fi folosite și în alte condiții decât cele de iarnă. Produsele noastre pot fi folosite pe toate tipurile de sol, in noroi, pietriș și nisip, sau pe orice teren impracticabil. Gama noastra larga de produse va ofera cele mai bune solutii pentru toate tipurile de autovehicule, incepand cu autoturisme, camioane, microbuze si continuand cu utilaje de constructii, utilaje de deszapezire sau utilaje forestiere.
Soferii vehiculelor militare, pentru care avem un program dedicat, sau soferii ambulanțelor se bazează pe calitatea lanturilor antiderapante produse de pewag.

Alegeti sa fiti in siguranta cu lanturile auto antiderapante produse de compania pewag. Va garantam ca vom continua sa va fim alaturi prin inovatie, calitate si suportul tehnic necesar.

Pentru informatii suplimentare, cereri de oferta sau comenzi, va rugam sa ne contactati prin completarea formularului din pagina de Contact sau la telefon:
0369 101 138